19.12.2014

Joulupakettiin

Näyttää kovasti siltä, että Turussa on taas musta joulu luvassa. Ulkona on järkyttävän pimeää aina, kun siellä lasten kanssa kuljetaan. Murmeli ja Tintti eivät tietenkään kävele mieluiten Tirpan vaunujen vieressä, vaan haluaisivat tutkia ja touhuta. Ongelmahan tuolla tihkusateisessa hämärässä/pimeässä on se, ettei ulkovaatteiden vähäiset heijastimet näy mihinkään kuravaatteiden alta. Lahjapaketteihin kääritäänkin seuraavasi sellaiset heijastinliivit, että ne h-al-u-t-a-an laittaa päälle aina lähtiessä.


Meillähän asuu tänä talvena 5-vuotias taistelija (110 cm) ja 3-vuotias neiti (100 cm), jotka näitä tarvitsevat. Tirppa istuu vielä kaikki reissut rattaissa, kunnes oppii tottelemaan liikenteessä.

Murmeli toivoi joululahjaksi punaista Turtlesia, Batmania, Star Wars -juttuja, pikkulegoja jne, joten valinnanvaraa on. Tintti esitti kauppareissulla vaatimattoman lahjatoiveensa: "haluan prinsessa-Hello Kitty-pinkki-tyttöjuttuja". Toivottavasti nämä miellyttävät.

Ninjan nauha oli pletku, joten laitoin tukikankaan väliin ja ballerina-Kittyn kokosin kaksipuoleiselle tukikankaalle. Kaikki kappaleet on tikattu reunoista kiinni liiviin. (Sininen ulkoilupukukangas ei hoito-ohjeen mukaan siedä silitystä.)


 Liivit edestä
 ...ja takaa
Sovituskuvaa ei sattuneesta syystä ole saatavilla. :)

1 kommentti:

  1. Älyttömän hienot! Sama projekti on ollut suunnittelun asteella itselläkin, ehkä joku päivä :) Varmasti ilahduttavat saajiaan!

    VastaaPoista